Ο οργανισμός του ανθρώπου βρίσκεται καθημερινά εκτεθειμένος σε πλήθος πιθανών ασθενειών προσπαθώντας να καλύψει την πρωταρχική του ανάγκη… την ενυδάτωση μέσω του νερού. Δυστυχώς το νερό ύδρευσης που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι για την κάλυψη αυτής της ουσιαστικής ανάγκης δεν είναι απλά κακής ποιότητας αλλά μολυσμένο και εντελώς ακατάλληλο για χρήση. Το νερό αυτό, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από φυσικές πηγές, στην συνέχεια περνά μέσα από σωληνώσεις και χώρους περισυλλογής όπου και γίνεται η επεξεργασία του πριν να φτάσει στις βρύσες των σπιτιών. Όλη αυτή η διαδικασία προσθέτει στο νερό τοξικά χημικά τα οποία δηλητηριάζουν και αποσυντονίζουν τον οργανισμό οδηγώντας τον στην ασθένεια. Τα πρώτα συμπτώματα είναι η έλλειψη ενέργειας, η χρόνια κόπωση, οι παθολογικές αρρώστιες και οι δερματοπάθειες που καταλήγουν σε πρόωρο γήρας, εκφυλιστικές ασθένειες και θάνατο.

Τι συμβαίνει όμως ουσιαστικά στον οργανισμό με την κατανάλωση μολυσμένου νερού; Αρχικά πρέπει να σημειωθεί ότι η κατανάλωση μη καθαρού πόσιμου νερού όχι απλά δεν ενυδατώνει αλλά διαλύει τον συντονισμό του οργανισμού. Το λεμφικό και το καρδιαγγειακό σύστημα μπαίνουν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης προσπαθώντας να συγκρατήσουν το όποιο λιγοστό νερό υπάρχει για να συντηρήσουν τις αμέτρητες λειτουργίες τους. Όλη αυτή η βίαια διαδικασία εμφανίζεται σαν πονοκέφαλοι, ημικρανίες, μυοσκελετικοί πόνοι και δυσκαμψία, ανισορροπία σακχάρου και τοξινωμένο ήπαρ.

Ορισμένες από τις αρνητικές παρενέργειες της αφυδάτωσης είναι η δυσκολία παραγωγής γαστρικών οξέων, η κακή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος και η έκκριση γαστρικών ενζύμων. Τα γαστρεντερικά προβλήματα που παρατηρούνται είναι: φουσκώματα, αέρια, δυσπεψία, έλκος και γενικά γαστρεντερικά προβλήματα. Σε περιπτώσεις που το νερό είναι μολυσμένο υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για δυσβίωση του εντέρου.

Ένας υγιής οργανισμός ο οποίος ενυδατώνεται με ορθομοριακό νερό μπορεί πολύ πιο εύκολα να ρυθμίζει τις διαταραχές του ph που υφίσταται και να εξισορροπεί τα οξέα και τις βάσεις τα οποία όταν δεν βρίσκονται σε φυσιολογικά επίπεδα προκαλούν νεφρική ανεπάρκεια, ουρολοιμώξεις και φλεγμονές.

Κανένα παθογόνο δεν μπορεί να επιβιώσει σε περιβάλλον που αποτελείται από ορθομοριακό νερό, καθώς οι αντιμικροβιακές και αντιπαθογόνες ιδιότητες του το καθιστούν εξαιρετικά ενεργειακό.

Ουσιαστικά, μπορούμε να πούμε πως βρήκαμε την πρωταρχική αιτία των βασικών προβλημάτων υγείας που μαστίζουν την εποχή μας. 

Τι περιέχει όμως το νερό ύδρευσης και γιατί έχει χαρακτηριστεί από τόσους επιστήμονες ακατάλληλο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο για την υγεία μας; Ας δούμε μερικά συστατικά του.

ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ & ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΕΙΣ

Χλώριο

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Χλώριο

Το χλώριο μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος φονιάς της σύγχρονης εποχής.

‘’Saginam Hospital, Dr. J.M Price M.D.’’

Ο κίνδυνος καρκινογένεσης μεταξύ ατόμων που πίνουν χλωριωμένο νερό είναι 93% μεγαλύτερος από αυτόν που διατρέχουν άτομα που δεν πίνουν τέτοιο νερό.

‘’U.S. Council of Environmental Quality’’

Κάνοντας ζεστά ντους (με χλωριωμένο νερό)οδηγούμαστε σε μεγαλύτερη έκθεση σε τοξικά χημικά –έξι με εκατό φορές- που περιέχονται στο νερό από ότι αν το πίνουμε. Τα τοξικά χημικά εξατμίζονται και εισπνέονται […] επίσης απλώνονται σε όλο το σπίτι και εισπνέονται από άλλους.

‘’Ian Anderson, New Scientists, 18 Σεπτεμβρίου 1986’’

Μόλυβδος

ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

Μόλυβδος

Παράσιτα

Βενζίνη & ΜΤΒΕ

Υδρογονάνθρακες

Όξινη βροχή

Εντομοκτόνα & Ζιζανιοκτόνα

Φθόριο