Πώς λειτουργεί η Ατμοσφαιρική Γεννήτρια Νερού

Το νερό είναι ένας ουσιαστικός πόρος σε όλη τη βιολογία της ζωή. Χωρίς νερό δεν θα υπήρχε ζωή. Το 70,8% της επιφάνειας της γης καλύπτεται από νερό. Μόνο το 3% του νερού είναι γλυκό. Το μεγαλύτερο μέρος του γλυκού νερού έχει τη μορφή χιονιού και πάγου. Όλες οι λίμνες, τα ποτάμια και οι βάλτοι αντιπροσωπεύουν μόνο το 0,3% του διαθέσιμου γλυκού νερού. Υπάρχουν περίπου 12 Πεντάκις εκατομμύρια λίτρα νερού στην ατμόσφαιρα της γης που είναι 10 φορές περισσότερο από το σύνολο όλων των ποταμών, των λιμνών και των βάλτων.

Με την υπερθέρμανση του πλανήτη, την άνοδο του πληθυσμού, τη βιομηχανική ανάπτυξη και τη γεωργική ζήτηση, οι πρόσφατες επιστημονικές έρευνες εκτιμούν ότι μέχρι το 2050 ολόκληρος ο πλανήτης θα υποστεί σοβαρή έλλειψη νερού. Αυτή τη στιγμή 1,2 δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε ασφαλές πόσιμο νερό. Η ρύπανση των υδάτων αποτελεί επίσης σοβαρή απειλή για την προσωπική υγεία. Επιβλαβής χημικές ουσίες έχουν βρεθεί σε πολλές παροχές ύδατος καθώς και σε δοχεία στα οποία έχει αποθηκευτεί το νερό.

Με την γεννήτρια Watergold επιτεύχθηκε η απόλυτη ανεξαρτησία καθαρού πόσιμου νερού ανωτέρας ποιότητας προερχόμενη αποκλειστικά από την ατμόσφαιρα. Χωρίς την ύπαρξη οποιασδήποτε πηγής νερού και με 7 διαφορετικά στάδια φιλτραρίσματος και εμπλουτισμού του νερού, μπορούμε πλέον να γευόμαστε καθημερινά φρέσκο κρυστάλλινο νερό που αναζωογονεί όλο τον οργανισμό.

Η Ατμοσφαιρική Γεννήτρια Νερού Watergold συλλέγει την υγρασία από την ατμόσφαιρα η οποία στη συνέχεια περνώντας από τα φίλτρα αέρα, ψύχεται σε σημείο δρόσου. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται αποτελεσματικός καθαρισμός του αέρα από τα αλλεργιογόνα σωματίδια και μείωση των επιπέδων υγρασίας.Ταυτόχρονα δημιουργείται καθαρό πόσιμο αλκαλικό νερό (7,5< ph < 8,4) το οποίο μέσα από τα διαφορετικά στάδια φιλτραρίσματος ULTRAFILTRATION αποβάλλει όλες τις επιβλαβείς ουσίες για τον οργανισμό. Έτσι επιτυγχάνεται 99,9999% εξάλειψη βακτηρίων.

Στη συνέχεια το νερό εμπλουτίζεται με μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο, κάλιο και μαγνήσιο – απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του ανθρώπινου σώματος και μεταφέρεται σε ένα δοχείο συλλογής. Τα προηγμένα τεχνολογικά υλικά κατασκευής εξασφαλίζουν διατήρηση της ποιότητας του νερού τόσο κατά την παραγωγή, όσο και στην αποθήκευσή του.

 

Το αυτόματο σύστημα επαναφιλτραρίσματος θα ελέγξει και θα φιλτράρει εκ νέου το νερό που έχει μείνει στο δοχείο συλλογής και δεν έχει χρησιμοποιηθεί για 8 ώρες. Επιπρόσθετα, η λειτουργία αποστείρωσης με υπεριώδες φως (λάμπα UV) μας εγγυάται ότι το νερό θα παραμείνει πάντα φρέσκο, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Περιβάλλον Λειτουργίας

Η συσκευή λειτουργεί ιδανικά στο εσωτερικό των σπιτιών και σε σημεία με υψηλότερα επίπεδα υγρασίας. Τέτοια σημεία μπορεί να είναι η κουζίνα, ευρύχωρα δωμάτια και θέσεις κοντά σε ανοιχτό παράθυρο. Επίσης, ένας σωστά κλιματιζόμενος χώρος με κατάλληλο αερισμό τις βραδινές ώρες αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον λειτουργίας της συσκευής.

Ειδικότερα, κατά τους χειμερινούς μήνες που το επίπεδο υγρασίας είναι συνήθως υψηλότερο, η συσκευή λειτουργεί αποτελεσματικά και ως αφυγραντήρας διατηρώντας το επίπεδο υγρασίας του χώρου στα φυσιολογικά για την υγεία επίπεδα. Σε συνδυασμό με την χαμηλή έως μηδαμινή κατανάλωση ενέργειας, το Watergold δίνει λύση σε μια σειρά προβλημάτων που μας απασχολούσαν μέχρι πρότινος.

Επιπρόσθετα, η ποιότητα και η φύση των φίλτρων αέρα και νερού που διαθέτει η συσκευή μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά ακόμα και στο πιο μολυσμένο περιβάλλον.

Επιλέγοντας να βάλετε στην καθημερινότητα σας την Ατμοσφαιρική Γεννήτρια Νερού Watergold επενδύετε σε μια ζωή απαλλαγμένη από μακροπρόθεσμες ασθένειες που προκαλεί αποδεδειγμένα η κατανάλωση μολυσμένου νερού.