Υπηρετούμε τη Ζωή. Προσφέρουμε την Ελπίδα.

Με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό μας για τη φύση και τον άνθρωπο δρούμε όλοι μαζί δίνοντας προτεραιότητα σε αυτό που έχει αξία… τη ζωή! Έτσι, με κάθε αγορά Watergold που πραγματοποιείται συλλέγουμε χρήματα για δράσεις προς το κοινωνικό σύνολο. Τώρα, κάθε μικρή πράξη μετατρέπεται σε ένα δώρο ελπίδας και πίστης στην δύναμη της συλλογικότητας. Γίνε και εσύ κρίκος  στην προσπάθεια μας  σήμερα. 

ΔΡΑΣΕΙΣ

Φυτεύουμε ένα δέντρο για κάθε Watergold που βρίσκει το νέο του σπίτι

Η φύση είναι ο καλύτερος μας φίλος και το αποδεικνύει έμπρακτα προσφέροντας μας καθημερινά όλα όσα χρειαζόμαστε. Γι αυτό και εμείς επιβραβεύουμε κάθε σας αγορά συγκεντρώνοντας χρήματα για να φυτέψουμε μαζί ένα νέο δέντρο.

Ενημερώσου τώρα για τις προγραμματισμένες δεντροφυτεύσεις!

ΔΡΑΣΕΙΣ

Στηρίζουμε αυτούς που μας έχουν πραγματικά ανάγκη

Ζούμε στο σήμερα επενδύοντας σε ένα αύριο με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης  για τα παιδιά, τους ηλικιωμένους, τα ζώα, τους πληγέντες και άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Συμβάλουμε ενεργά δεσμεύοντας ένα ποσό από κάθε σας αγορά το οποίο θα γίνει δώρο αγάπης και ελπίδας.

ΔΡΑΣΕΙΣ

1 Watergold = Ένα βήμα πιο κοντά στον καθαρισμό μιας παραλίας

Η θάλασσα και οι ακτές της φιλοξενούν ένα πλήθος θαλάσσιων ζωών που η επιβίωση τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ύπαρξη απορριμμάτων. Η Greenpeace υπολογίζει ότι μια στις τρεις χελώνες έχει καταπιεί πλαστικό . Με το Watergold όχι μόνο μειώνουμε την κατανάλωση πλαστικών μπουκαλιών αλλά επίσης διοργανώνουμε τακτικούς καθαρισμούς παραλιών. 

Μαζί αλλάζουμε τον κόσμο. Μαζί επενδύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους.