Έλα στην ομάδα μας!

Γίνε και εσύ μέλος της αναπτυσσόμενης ομάδας μας και απογείωσε την καριέρα σου σήμερα.

LIONSHEAD SPECIALISTS

Εμπορικός Αντιπρόσωπος

Αν η επιχείρηση σου έχει σαν γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση και την παροχή ανώτερων τεχνολογικά προϊόντων στους πελάτες της, τότε θα μπορούσες να γίνεις εμπορικός αντιπρόσωπος σε μία ή περισσότερες  περιοχές.

Αναζητάμε συνεργάτες με πάθος για την καινοτομία, που θέλουν να είναι πρωτοπόροι στην παγκόσμια ανερχόμενη αγορά του Ατμοσφαιρικού Νερού.

Ως εμπορικός αντιπρόσωπος μας θα αναλάβεις την (αποκλειστική – υπό προϋποθέσεις) διανομή των προϊόντων της σειράς Watergold στην περιοχή/ές  δραστηριοποίησης σου. Παρέχουμε προστασία εμπορικών δικαιωμάτων, πακέτο εργαλείων προώθησης, συνεχή εκπαίδευση  και πρόσβαση στις τιμές premium αντιπροσώπων.

LIONSHEAD SPECIALISTS

Ανεξάρτητος Πωλητής

Είσαι εξωστρεφής με ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες; Σου αρέσει να ρυθμίζεις το δικό σου ωράριο και το μέγεθος της αμοιβής σου; Επεκτείνουμε την ομάδα μας αναζητώντας φιλόδοξους Ανεξάρτητους Πωλητές που επιθυμούν να ορίζουν τους δικούς τους στόχους, βασιζόμενοι στο δικό τους πρόγραμμα.

LIONSHEAD SPECIALISTS

Σύμβουλος Πωλήσεων

Έχεις εμπειρία στην πώληση – εξυπηρέτηση πελατών σε προϊόντα νέας τεχνολογίας;

Σου αρέσει να εργάζεσαι ομαδικά και να δίνεις λύσεις;

Ως σύμβουλος πωλήσεων θα εργαστείς σε μια οργανωμένη και φιλόδοξη ομάδα πωλητών με στόχο την εξυπηρέτηση των ήδη υπάρχοντων πελατών και την ανεύρεση νέων.

Σε διακρίνει ο ενθουσιασμός, η ευγένεια και οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες;

Έλα μαζί μας!

LIONSHEAD SPECIALISTS

Influencer / Brand Ambassador

Είσαι influencer ή σε ενδιαφέρει να γίνεις Brand Ambassador του Watergold; Ξεχωρίζεις για τις κοινωνικές σου πρωτοβουλίες  και ανησυχίες; 

Αναζητάμε Influencers με εμπειρία σε διαφημιστικές καμπάνιες  και projects για τον άνθρωπο, το ευ ζην και το περιβάλλον, για να ενταχθούν στην ομάδα δράσεών μας.

Ως Influencer/ Brand Ambassador θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις πρώτος αποκλειστικά δώρα και προνόμια που μπορείς να μοιράσεις στους ακόλουθούς σου.

Επικοινώνησε μαζί μας